joi, 29 decembrie 2016

Dimensiunea potrivita la genti plic pentru femei



Cu siguranta ca multe femei poarta genti la fiecare iesire in oras si le aleg in functie de tinuta urmata si de evenimentul la care vor lua parte. In plus, trebuie respectate si ultimele tendinte, iar look-ul sa fie unul cat mai modern, insa alegerea gentilor nu este o activitate atat de usoara, in special atunci cand sunt pe piata o multime de modele. De asemenea, magazinul online Wild Inga complica mult situatia, intrucat propune doamnelor cateva zeci de variante, care, cu certitudine, merita luate in calcul, printre cele mai cautate fiind genti plic pentru femei

Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa clientii beneficiaza chiar si de transport gratuit prin curier atunci cand plaseaza pe site o comanda mai mare de 550 de lei, putand sa se bucure de produse in cel mai scurt timp.
 
Dimensiunea potrivita

Sunt mai multi factori care trebuie avuti in vedere, printre care dimensiunea plicului, culoarea, materialele si bineinteles, pretul, insa orice femeie ar trebui sa tina cont si de tipul corpului, deoarece exista niste proportii de respectat. De asemenea, plicul trebuie sa fie suficient de incapator, astfel incat sa poata fi cuprinse toate cele necesare, de la telefon, portofel, la machiaje sau altele, insa doar strictul necesar, avand in vedere ca acestea sunt purtate, in general, la evenimente deosebite.


Culoarea ideala

Asadar, daca aceste genti plic pentru femei sunt prea mari, atunci vor fi carate obiecte care nu sunt necesare, iar daca sunt prea mici, atunci plicurile vor parea greoaie, fiind ticsite. Pentru femeile care prefera plicurile in viata de zi cu zi, se recomanda culorile neutre, care sa fie potrivite cu mai multe tinute si sa nu fie pretentioase. De exemplu, unul simplu, negru, va fi ideal intotdeauna, insa unul maro sau chiar rosu, pot adauga o pata de culoare intregii tinute.

miercuri, 28 decembrie 2016

Tarom are mai nou oferte de tip city break

Compania naţională de transport aerian de persoane, TAROM, are şi ea, ca toate companiile similare, care se respectă, oferte pentru produsul numit City Break.

Este o listă destul de lungă cu oraşe propuse pentru City Break. De la Cannes până la Stockholm. Dar şi Praga, Budapesta, Viena, Roma, Milano, Amann, Torino, Geneva, Nisa, Paris, Salonic, Tel Aviv, Madrid, Munchen, Istanbul, Larnaca, Atena, Amsterdam, Beirut, Belgrad, Barcelona, Bruxelles, Frankfurt, Londra.

Sunt variante de preţ care asigură costul zborului, al transportului local şi al cazării.
De asemenea Tarom oferă şi mecanismul Flying Blue ce recompensează turiştii în funcţie de zborurile efectuate cu această companie. Se acumulează puncte exprimate în mile, recompensa fiind în discount la achiziţii.
Un card de fidelizare vine să se adauge acestui proiect.

Oferta pentru City Break are în vedere că tariful pentru un pachet este exprimat în euro şi  include: două nopţi de cazare, cu mic dejun inclus; zbor asigurat de compania TAROM pe ruta Bucureşti -oraşul respectiv- Bucureşti. Tariful pachetului nu include: taxe de aeroport, tansferuri, asigurarea medicală.

Tarifele sunt minimale şi depind de sezonalitatea hotelurilor, de eventualele creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: târguri, sărbători, simpozioane, conferinţe, etc.
Sejurul poate fi extins pentru un număr mai mare de nopţi, iar tariful se modifică corespunzător numărului de nopţi.
E vorba de hoteluri de trei şi patru stele, de condiţii de nivel ridicat.


Tarom oferă şi zboruri tip charter.

duminică, 4 decembrie 2016

La Yolka gasim panataloni pentru bebelusi in diverse modele

Chiar si bebelusii trebuie sa fie la moda, nu numai parintii lor, astfel ca tinutele acestora trebuie pregatite cu atentie, in functie de sezon, iar materialele sunt foarte importante, astfel incat cei mici sa se simta foarte bine. Yolka comercializeaza haine pentru bebelusi, baietei si fetite cu varsta de pana la 12 ani, fiind disponibila o gama foarte variata, pentru toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. De la pulovere, la tricouri, pantaloni, hanorace, cardigane, papucei, rochite sau fustite, modelele sunt diferite, astfel incat sa fie mai usor ca niciodata sa se pregateasca un outfit ideal pentru cei mici.

O necesitate in dulap

Bineinteles ca din garderoba nu trebuie sa lipseasca pantaloni bebelusi, deoarece acestia sunt cei care creeaza orice tinuta, iar alaturi de un tricou, un pulover sau un hanorac se pot adapta pentru orice sezon, atat vara, cat si iarna. In plus, produsele comercializate de Yolka sunt de calitate, rezista foarte bine in timp, iar datorita faptului ca cei mici cresc foarte rapid, hainutele pot fi pastrate pentru mai multe generatii. De asemenea, acestea nu se uzeaza rapid, chiar si dupa mai multe spalari la masina automata, nu isi pierd din culoare si farmec, iar orice pata poate fi indepartata cu usurinta.

Avantajele aduse de Yolka


Magazinul online Yolka este foarte bine organizat, motiv pentru care in doar cateva minute se pot gasi toate articolele vestimentare cautate, de la pantaloni bebelusi, pana la incaltaminte pentru fetite sau baietei, produsele preferate fiind la doar cateva clickuri distanta. Pe aceasta cale se economiseste si timp pretios, care poate fi petrecut alaturi de cei mici, decat in magazine in cautarea articolelor necesare, iar avantajele aduse de Yolka continua si prin faptul ca se acorda transportul gratuit prin curier pentru comenzile a caror valoare depasesc 200 de lei, acestea fiind livrate in cel mai scurt timp direct pana la usa clientilor.