miercuri, 28 decembrie 2016

Tarom are mai nou oferte de tip city break

Compania naţională de transport aerian de persoane, TAROM, are şi ea, ca toate companiile similare, care se respectă, oferte pentru produsul numit City Break.

Este o listă destul de lungă cu oraşe propuse pentru City Break. De la Cannes până la Stockholm. Dar şi Praga, Budapesta, Viena, Roma, Milano, Amann, Torino, Geneva, Nisa, Paris, Salonic, Tel Aviv, Madrid, Munchen, Istanbul, Larnaca, Atena, Amsterdam, Beirut, Belgrad, Barcelona, Bruxelles, Frankfurt, Londra.

Sunt variante de preţ care asigură costul zborului, al transportului local şi al cazării.
De asemenea Tarom oferă şi mecanismul Flying Blue ce recompensează turiştii în funcţie de zborurile efectuate cu această companie. Se acumulează puncte exprimate în mile, recompensa fiind în discount la achiziţii.
Un card de fidelizare vine să se adauge acestui proiect.

Oferta pentru City Break are în vedere că tariful pentru un pachet este exprimat în euro şi  include: două nopţi de cazare, cu mic dejun inclus; zbor asigurat de compania TAROM pe ruta Bucureşti -oraşul respectiv- Bucureşti. Tariful pachetului nu include: taxe de aeroport, tansferuri, asigurarea medicală.

Tarifele sunt minimale şi depind de sezonalitatea hotelurilor, de eventualele creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: târguri, sărbători, simpozioane, conferinţe, etc.
Sejurul poate fi extins pentru un număr mai mare de nopţi, iar tariful se modifică corespunzător numărului de nopţi.
E vorba de hoteluri de trei şi patru stele, de condiţii de nivel ridicat.


Tarom oferă şi zboruri tip charter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu