luni, 5 decembrie 2022

Cât de avantajoasă este astăzi imprimarea pe textile?

Tehnologia de imprimare digitală a textilelor este un segment în creștere foarte rapidă printre alte tipuri de tehnologii similare, iar din ce în ce mai multe firme fac deja tranziția de la imprimarea textilă convențională la cea digitală, din mai multe motive.

Rezoluție înaltă, flexibilitate și modele fine

Utilizarea de combinații de culori nelimitate, la care se adaugă puținele resurse necesare în vederea producției, fac în așa fel încât imprimarea pe textile să fie cea mai căutată metodă de personalizare. În primul rând, aceasta nu necesită apă pentru sublimarea textilului digital imprimare. Toți acești factori mențin costurile scăzute. Prin urmare, puteți realiza imprimarea textilă în București fără a fi nevoie să plătiți o mulțime de bani. De asemenea, cu această metodă acuratețea culorii se păstrează, imprimarea devine atât de simplă.

Deci, dacă vedeți un design într-o imagine, puteți fi sigur că atât culoarea, cât și imprimarea vor fi exact aceleași atunci când materialul este imprimat și avem de-a face cu produsul finit.

Economii de energie și apă

Imprimarea digitală textilă implică un consum foarte scăzut de energie și apă în comparație cu imprimarea convențională, asta pe lângă faptul că utilizează mult mai puțină cerneală și minimizează risipa, în comparație cu imprimarea serigrafică. Luând în considerare celelalte forme de deșeuri chimice de la serigrafie, imprimarea digitală textilă poate fi considerată un proces mult mai prietenos cu mediul.

Costuri mai reduse

Deoarece nu este nevoie de gravare pe ecran și de o separare a culorilor, există mai mulți parametri de control asupra performanței capului de imprimare în timpul procesului propriu-zis de producție.

Costuri scăzute ale mostrelor

Nu este necesar să se producă și să testeze ecrane pentru modele individuale. Prin urmare, este rentabil pentru comenzi mai mici, deoarece puteți obține material tipărit de orice dimensiune doriți. Chiar dacă doriți să imprimați un material de doar un metru, acest lucru este posibil, deoarece imprimarea digitală textilă permite imprimarea tirajelor mai mici.

Eșantionare rapidă și livrare pe termen scurt

Fiecare ajustare în serigrafia convențională necesită un nou ecran rotativ care încetinește timpul de livrare, lucru care nu se întâmplă atunci când apelați la servicii de imprimare textile în București, la Agrafa Print, acolo unde deținem tehnologia necesară pentru a face fiecare serviciu mult mai accesibil, rapid și ieftin.

Mai puține deșeuri

Acest lucru este posibil deoarece picăturile de cerneală sunt imprimate foarte precis pe țesătură, în timp ce metodele convenționale de imprimare necesitau cantități mai mari din cauza timpului mai lung de fixare.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai evident avantaje pe care le constituie imprimarea pe textile în București, la Agrafa Print. Așadar, dacă vreți să vă convingeți singuri de prețurile prietenoase și de calitatea produselor comandate, nu trebuie decât să vă adresați firmei noastre de personalizări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu