Prevenirea gafelor legate de siguranța alimentelor și evaluarea conformității cu reglementările vă pot ajuta să vă protejați marca. Implementarea unui sistem de management al siguranței alimentelor în conformitate cu ISO 22000 a mutat abordarea companiei privind controlul calității trasabilității într-o direcție mai proactivă, cu accent pe prevenire. Companiile trebuie să se confrunte cu cerințe puternice din partea autorităților, clienților și consumatorilor pentru a asigura activități de producție sigure. Un sistem eficient de management adecvat activităților dumneavoastră profesionale vă va ajuta să preveniți erorile de siguranță alimentară și costurile asociate și, bineînțeles, vă va oferi un nivel mai ridicat de fiabilitate când vine vorba de reglementările aplicabile.
Structura standardului ISO 22000 este compatibilă și armonizată cu alte sisteme de referință pentru sistemele internaționale de management, inclusiv ISO 9001. Prin urmare, poate fi integrat perfect cu sistemele și procesele de management existente ale companiei dumneavoastră. ISO 22000 poate fi aplicat de orice entitate implicată direct sau indirect în industria agroalimentară. Acesta se adresează producătorilor de ambalaje, agenților de curățare, furnizorilor de servicii (curățare industrială, control patogeni/paraziți etc.). Vă permite să evaluați și să demonstrați conformitatea produsului pentru siguranța alimentară și să demonstrați controlul riscurilor alimentare.
Printre numeroasele beneficii asociate cu certificarea ISO 22000, ar trebui să acordăm o atenție deosebită îmbunătățirilor măsurabile ale performanței unei companii în materie de siguranță alimentară în raport cu reglementările aplicabile. ISO 22000 oferă un cadru care vă poate ajuta organizația:
- Implementați și
mențineți un sistem de management al siguranței alimentelor într-un cadru
precis și capabil să se adapteze la realitățile și obiectivele operaționale ale
companiei dvs.
- Înțelegeți
riscurile reale pentru clienți, consumatori și afacerea dvs.
- Să pună bazele
unei organizații eficiente pentru identificarea, monitorizarea și controlul
riscurilor pentru sănătate la care vor fi expuse alimentele
- Construiți
instrumente pentru îmbunătățirea performanței în siguranță a alimentelor și
mijloace pentru a monitoriza și măsura eficient performanța alimentelor
- Asigurarea unei mai bune respectari a reglementarilor si indeplinirea cerintelor companiei sau grupului din care face parte
Certificarea companiei conform certificarii ISO 22000 vă oferă o modalitate eficientă de a comunica cu părțile interesate și colaboratorii. Aceasta este o parte importantă pentru a demonstra că angajamentele dumneavoastră privind siguranța alimentară îndeplinesc cerințele actuale ale industriei.
Sicert vă oferă
servicii de certificare ISO recunoscute la nivel internațional. Certificările
pe care le oferim clienților noștri sunt recunoscute de România și de toate
instituțiile și organizațiile din UE sau non-UE și respectă standardele ISO și
toate reglementările internaționale privind certificarea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu