sâmbătă, 5 februarie 2022

Alege autoturismele noi Renault si nu vei regreta

Auto Cobalcescu isi ofera serviciile cu profesionalism, constiinciozitate, eficienta si standarde inalte, castigand astfel satisfactia maxima a clientilor sai. Asadar, in prezent, Auto Cobalcescu se claseaza printre cei mai experimentati si profesionisti dealeri auto din Bucuresti. Anul 2002 a fost semnificativ pentru dezvoltarea noastră și pentru consolidarea poziției noastre actuale, anul în care Auto Cobalcescu a devenit primul dealer din țară pentru două mărci, Dacia-Renault, înființând astfel cel mai mare centru integrat, iar baza centrului auto se află în Romania.

Parteneriatul creează premisa unei cooperări de durată, iar grupul Renault a reușit să depășească cu mult nivelul așteptărilor partenerilor. La Auto Cobalcescu, reprezentanta Renault, oferim servicii de calitate, garantand cele mai inalte standarde de service. Aici vei gasi o gama larga de modele Renault la preturi avantajoase si calitate garantata. Fie că este noul Megane, Clio sau Estate, noul Zoe sau Kangoo, Kadjar, Talisman si nu numai, ofertele noastre sunt variate, iar clienții noștri pot alege modelul care le place.

Pentru cei pasionati de Renault, la reprezentanta Auto Cobalcescu ascensiunea lor este evidenta si bineinteles confirmata de calitatea serviciilor oferite, incercam sa transformam orice vis in realitate. Pe langa faptul ca ofera o mare varietate de modele, Auto Cobalcescu selecteaza in mod regulat anumite promotii care ofera avantaje din punct de vedere al calitatii si pretului. Printre aceste promoții am menționat noul model Clio Life SCe 65, modelul Clio Zen E-Tech Hybrid 140, noul model Captur Life TCe 95, noul model Megane Life TCe 116 GPF, noul model MEGANE Estate Life TCe 116 GPF, pe care îl recomandăm. cu incredere.

Pentru a oferi o satisfacție de calitate garantată tuturor clienților noștri, în calitate de dealer Nissan, extindem treptat și acoperim o gamă largă de servicii și oferim cele mai favorabile oferte de finanțare pentru mașina dorită. De altfel, reprezentantul Renault presteaza si servicii de reparatii in ateliere mecanice si caroserie, asiguram servicii inclusiv revizii, electrice, diagnosticare, geometrie, inclusiv schimbarea anvelopelor sau orice alte operatii mecanice necesare. Cu o echipă de profesioniști, acționăm cu prioritate și rapiditate în orice situație pentru că ne bazăm pe eficiență în cel mai scurt timp posibil.

Ne străduim și reușim să oferim cel mai bun serviciu posibil pentru ca toate vehiculele Renault achiziționate prin intermediul nostru să beneficieze de toate avantajele unui contract de garanție semnat. Așadar, toți clienții și pasionații Renault ar trebui sa stie ca showroom-ul nostru Splaiul Unirii 311 din București oferă un model care sa acopere preferintele si posibilitatile financiare ale oricarei persoane.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu